S Office Graph se v moři informací neutopíte

Office 365, Office Graph, Umělá inteligence

Také jste denně zahlceni informacemi? Přijdete do práce a jste zavaleni řadou e-mailů, schůzek a komunikací se zákazníky, kolegy nebo obchodními partnery napříč všemi sítěmi?

Je velmi náročné zvládnout dlouhodobě takový dennodenní nápor. Pro zjednodušení a orientaci v pracovních aktivitách Microsoft přináší technologii Office Graph. Toto chytré rozšíření využívá strojového učení k mapování obsahu, aktivit a komunikace napříč všemi nástroji Office 365. Vaši práci zjednoduší díky schopnosti automatizace činností a jejich predikce. Může tak například udělat pořádek ve vašem Outlooku, odstranit nepotřebné maily a umožní vám soustředit se jen na ty podstatné. Nebo dokáže projít váš kalendář a vytáhnout z událostí informace k tématu dané schůzky, ty pak v podobě aktuálního obsahu dostanete připraveny. Můžete si je jen v rychlosti přečíst třeba cestou na meeting. Office Graph poskytuje výhody také členům vašeho týmu. Stahuje relevantní obsah a informace ve skupinách i mimo ně, na základě toho pak dostávají členové skupiny aktuality v reálném čase.
Aplikace má široký dosah a představuje řešení pro firmy využívající Office 365.
Hlavními výhodami Office Graph jsou:
• Obsáhlý kontext pro role v týmu, aktivity a dokumenty.
• Vhled díky sledování obvyklých způsobů činností, například práce s oblíbenými dokumenty nebo nejčastější termíny schůzek.
• Reakce na změny v reálném čase, například přeplánování schůzky na základě odpovědí, informování týmu o změně dokumentu a pokračování v procesech po schválení.
Office Graph jednoduše pracuje pro vás. Videa, odkazy, dokumenty, předané zprávy, vše shromažďuje, aby vytvořil a prezentoval požadovaný obsah. Téměř, jako by si informace našly vás. Již se nemusíte topit v denním přílivu dat, s Office Graph získáte přehled o tom, co je pro vás důležité. Navíc zvýší produktivitu a zlepší komunikaci celého týmu uvnitř i směrem ven.

Zdroje:
https://www.youtube.com/watch?v=FV1Sc6UW8-o
https://developer.microsoft.com/en-us/graph/
https://support.office.com/cs-cz/article/Office-Delve-pro-spr%C3%A1vce-Office-365-54f87a42-15a4-44b4-9df0-d36287d9531b

Pin It on Pinterest

×